Колко ще ни струва еврото?

Статистиката казва, че смяната на валутата не засилва инфлацията. Потребителите от Германия до Гърция твърдят обратното. И едните, и другите са прави

Колко ще ни струва еврото?

Снимка: Ройтерс

Още по темата
Как еврозоната влияе на лихвите?
05.04.2019
Коментари
   1| 2| 3    
9
 
17
 
28
преди 1 година
Хубава статия, изводът е няма НИКАКЪВ смисъл от въвеждането на еврото за нормалните хора. Бях в Гърция преди да го въведат и след.... разликата беше гадна.
10
 
8
 
27
преди 1 година
Хубава статия, изводът е няма НИКАКЪВ смисъл от въвеждането на еврото за нормалните хора. Бях в Гърция преди да го въведат и след.... разликата беше гадна.
12
 
23
 
26
michaelis12 до: penman
преди 1 година
не се хаби с плюсовете щот са щи обърна веднага палачинката ей соппол, ше бъде въведена рублата за разщания на майкка ти на околовръстното само, НИЕ ОСТААМЕ С ЛЕВА !!!
15
 
25
 
25
преди 1 година
За или против еврото в България, Костадин Костадинов

https://www.youtube.com/watch?v=iYjtVwC50YI
-------------------------------------------------------------------------------
мдаааа както винаги българския лупериат с платените тролове лобират за еврото, но мисля вече им казах, че ше почешат коня за гривата щот не зависи от нас хвала на Бога за което и Бат Коце ше им обясни на маймунните като penman тъппака защо кое и не требе .....
23
 
23
 
24
penman до: marto1992
преди 1 година
Няма профилна снимка
Разумен коментар, а не като на кратуните, които са много активни във форума и би им се искало да въведем рублата!
22
 
16
 
23
Sakamano до: Sandy
преди 1 година
А ти какво знаеш за тези "тайни документи и статистики"? И ако наистина имаш информация за подобни взривоопасни материали, как така са те оставили да ги коментираш свободно по сайтовете? С това сте ми смешни конспираторите - смятате, че живеете в един тотално контролиран свят, но все пак не толкова контролиран, че властите да ви пречат свободно да разисквате теориите си.
31
 
17
 
22
преди 1 година
Няма профилна снимка
ЕС и еврото стоят зле и по зле може да става, щот 90% от управниците в ЕС са природно закодирани тъпаци, които залагат на постоянно ниски лихви и масово отпускате на кредити за хора и бизнес, което щяло да води до растеж на икономиките. Да, ама тва не е Япония с японците, на които мисленето, възпитанието, морала и честта са на светлинни години от всички останали хора на планетата! В Европа тоя модел не върви, не е годен за прилагане. В Европа този модел ще доведе до временен растеж, примерно десетина години напред, през който ще се оформят всякви огромни балони, които след това ще доведат до нечувани по размери спадове, сривове и кризи. Стигаме пак до колелото, което се върти, то не е стопирано само горе да стои. Това безконтролно печатане на пари и трупане на дългове, ще им изяде главите на всички. Скоро ще сме свидетели на тотален срив в потреблението, цените на имотите, колапс в икономиките. Големите риби в ЕС или са много прости хора, които не знаят кво точно да правят, затова се чувстват безсилни или някой ги притиска да прилагат политики на унищожение на една голяма част от населението на планетата, включително и пълно затриване на някои предварително набелязани държави. Великите сили знаят, че отдавна са стигнали пределите си на растежи и сега дълго ще летят само надолу, затова погледите им са насочени към Трета световна война. Да, ама знаят и друго, това че няма да има победители, затова залагат на търговски, валутни и други войни, които още повече влошават положението, но засега само това им е останало като опция.
25
 
16
 
21
преди 1 година
Няма профилна снимка
Всеки, който е наясно с реалното състояние на държавата в момента и това, което предстои да се случи в нея, а не това, което политиците ни представят, знае добре, че евро и Шенген няма да има НИКОГА. Нито при това правителство, нито при следващите! Ако някой от вас вярва на това, което говорят политиците ни, това означава, че е наивен човек, лесно манипулируем, човек който не прави собствени анализи, преценки и стои много далеч от действителността. Мога да изброя и други негативни качества, но не искам да обидя някой, щот хората сме чувствителни, лесно се засягаме и ни е прекалено голямо егото. Малцина сме хората тук, които твърдо заявяват под всяка подобна статия, че евро и Еврозона няма да има НИКОГА, което показва, че хора дори и на високи постове, като настоящи или бивши икономисти, финансисти, банкери нямат достъп до важни документи и статистики и заемат някво работно място и стоят там, колкото да получават някви доходи. Със сигурност ще има и такива, които знаят, но си мълчат и траят, страх ги е за работното им място, което автоматично ги прави жалки хора.
15
 
9
 
20
zelka007 до: majnata
преди 1 година
Няма профилна снимка
ами аз само факти изреждам в коментара ... последното изречение е по-скоро констатация на цитираното :)))
15
 
14
 
19
majnata до: zelka007
преди 1 година
Е, супер си баце , с тия разсъждения си наистина само за киселото зеле ...
   1| 2| 3