България все още не разполага с ясна енергийна стратегия до 2050 г.

Загубата на рентабилност на въглищните централи създава пространство за развитие на ВЕИ, от което трябва да се възползваме, посочват от „Грийнпийс“ в доклад

България все още не разполага с ясна енергийна стратегия до 2050 г.

Снимка: Qilai Shen/Bloomberg

Още по темата
Коментари
   1| 2    
0
 
0
 
12
Pyramid до: Otka4eni reformatori
преди 1 година
Някаква, написана, да. Имаме. ...Ама тя няма смисъл, освен предоставяне поредната прекрасна възможност за Правилни хора, да печелят за сметка на всички останали.ЧИСТА ПРОБА ПРЕДАТЕЛСТВО ИНТЕРЕСИТЕ НА БЪЛГАРИНА.
0
 
0
 
11
преди 1 година
България и 2005-та нямале смислена стратегия. Т.в., КОНСТАТАЦИЯТА НЕ Е НОВОСТ.
1
 
4
 
10
преди 1 година
Само като прочетох: Грийнпийс и изсмуканата връзка между "климатическите промени" и К 19 и: спрях. Писна ми от излагациите на тази някога сериозна медия.
0
 
1
 
9
преди 1 година
Няма профилна снимка
Ама ние сме имали енергийна стратегия ли.....
2
 
4
 
8
Hahoto до: zelka007
преди 1 година
Зелев, това е проблемът на вашата религия... Малко някой да излезе от канона, веднага го отлъчвате, като богомил-протестантин :) Малко някой да се осъмни в топлинния Апокалипсис и веднага - "Разпни го!!!". Малко някой да прояви съмнение и критично мислене и "Анатема!!!" Само вашата истина е светая светих "И нино и пресни и во ВЕИ веков!" ;))
0
 
2
 
7
преди 1 година
хмм ... иначе по материалът . аз мисля че стратегия има , но не е насочена към кръговата икономика и интегрирането на ВЕИ ... има друга посока ... :)))
0
 
2
 
6
zelka007 до: Hahoto
преди 1 година
шеленбергер , това оня дето лъже и маже и взима кинти от ядрени корпорации ли ... ?! ... свалена е от форбс не за цензура , а за автореклама на книгата му ... :))) ... и ти като него започваш да мажеш ... този е обикновен писател , нула експертиза , всички факти дето омешва в материалът си са взаимствани и цитирани от организации , дето въобще не са съгласни с тълкуванията му и имат друго мнение по въпросът и го опровергават ... нали все пак са хората провели изследванията ... да знаеш на колко ниско ниво е ... :))) ... гледам откакто проповядва за ядрените централи е качил към 20-30кг , бива ... че иначе беше бая кльощав ...
0
 
5
 
5
преди 1 година
Няма профилна снимка
Стратегия НУЛА. Дори въведоха соларен данък. ...... нищо,че не могат да контролират слънцето .....
3
 
4
 
4
преди 1 година
Тази статия на Майкъл Шеленбергер е публикувана в списание Форбс на 28 юни 2020 г., след което е свалена от политическата цензура. Авторът я публикува и в сайта на своята организация Environmental Progress, откъдето се разпространява в световната мрежа:https://environmentalprogress.org/big-news/2020/6/29/on-behalf-of-environmentalists-i-apologize-for-the-climate-scare
2
 
6
 
3
Hahoto до: Dr. Vatnikov
преди 1 година
хахахахах "Интегрираното развитие на всички сектори е ключово за постигане на истински преход към устойчиви, кръгови и беземисионни икономически модели, което би направило тези региони пилотни за България, изтъкват още от БКП." туй все едно другаря Живков за 115 пленум го е написал :) Най-важното е да сме пилотни. Сега, интеграцията на Ватьо и родата му от махалата малко ще ни забави, но Зелената революция няма алтернатива другаре!
   1| 2