Световният концерн Volkswagen е в детската градина

Власт, гордост и суета пречат на най-голямата европейска автомобилна компания да загърби кавгите и да се съсредоточи върху най-важното

Световният концерн Volkswagen е в детската градина

Снимка: Krisztian Bocsi/Bloomberg

Още по темата
Бъдещето на Херберт Дийс като шеф на Volkswagen е под въпрос
03.11.2021
Работниците във VW обвиниха шефа си в незаинтересованост към персонала
27.10.2021
Коментари
0
 
1
 
3
Dr. Vatnikov до: george353
преди 2 месеца
Няма профилна снимка
Китайските "автомобили" и за в бъдеще ще се продават само в Китай. А модел на Фолксваген е най-продавания автомобил в Китай. Тъй, че опорките някъде другаде се опитвай да пласираш.
1
 
1
 
2
преди 2 месеца
Няма профилна снимка
"Ханс " до преди 4-5 години се "присмиваше" на електрическите автомобили особено на Японските хибриди. Повече от 75 години произвеждаше класически автомобили и последните години не качеството беше важно( 10 милиони коли произвеждаха) а печалбата !!. С качествато си с години бяха спечелили доверието на клиентите. Но сега беше Най -важното - печалбата! - останалото е без значение -какво какво мислят клиентите.
2
 
2
 
1
преди 2 месеца
Няма профилна снимка
Тесла с рекордни печалби, BYD с рекордни печалби и втория най-голям ev пазарен дял след Тесла и то само от продажби в Китай. От 2022 почват Европа, UK, и Северна Америка. Само за октомври са продали над 81К ev-ta което е 250% повече от миналата година. Прогнозите за 2022 са за над милион ev-ta. В следващите 2-3 години Китай ще наводни светновните пазари и някои големи брандове, като VW например, може да станат ирелевантни, нещо като Nokia.