Lucid се стреми да копира формулата на Tesla за финансов и пазарен успех

Стартъпът може да постигне оценка от 37 млрд. долара, след като бъде листнат на Nasdaq

Lucid се стреми да копира формулата на Tesla за финансов и пазарен успех

Снимка: Bloomberg L.P.

Още по темата
Коментари
0
 
0
 
4
georgi_shum до: zelka007
преди 1 месец
Дай боже да си прав, наистина. Ама да ти кажа ID и еGo са ми горе долу еднакви като клас. Ама аз съм малко обременен щото за кола приемам вече само нещо, дето може събере 3 халапетии със столчетата, жена, куче и всичкото багаж дето върви с тоз целия цирк :) Плюс друга, с която да мога да бягам за малко от цялата лудница :)
0
 
0
 
3
zelka007 до: georgi_shum
преди 1 месец
различен клас коли сравняваш ... орязаната версия на next e.go е 16х евра ... до '23 може и по-нов модел батерия да започнат да интегрират и да стане малко по-атрактивна , въпреки че познавам хора дето като я заредят в неделя и с настоящата батерия ще могат цяла седмица да карат ... много си негативен ... :)))
0
 
2
 
2
georgi_shum до: zelka007
преди 1 месец
Бе вагонетките с ID3 направиха лек удар :) Но не са заплаха за Бай Илон още. Виж за таз сапунерка дето се гласим да я правим в Ловеч, ID3 си е сериозна конкуренция. И не знам как някой ще предпочете eGo за 26к Евро, срещу ID3 за 33к Евро
1
 
2
 
1
преди 1 месец
нищо не могат да копират , то големите автопроизводители не могат да я настигнат теслата ,та тези ... барем да пуснат някаква кратка серия 100 броя за маниаци ... те разхождат 7-8 прототипа по изложения и тва е ... кат расияните с маруся и аурус ... :)))