Акциите на Tesla поскъпнаха със 112% от началото на 2020 г.

Пазарната ѝ капитализация е по-голяма от тази на General Motors Co., Fiat Chrysler Automobiles NV и Volkswagen AG, взети заедно

Акциите на Tesla поскъпнаха със 112% от началото на 2020 г.

Снимка: Krisztian Bocsi/Bloomberg

Още по темата
Акциите на Tesla достигнаха рекордните 900 долара
04.02.2020
Джийн Мънстър: Тази година Tesla ще продаде 500 хил. автомобила
31.01.2020
Коментари
   1| 2    
0
 
1
 
19
julian12 до: Спящият бик
преди 7 месеца
Няма профилна снимка
Да не говорим, че сегашната автоиндустрия разчита много на бизнеса с резервни части и подмяна. Водородните коли ще са по-изгодни, според мен. И те са електрички. Освен това поддръжката е доста ниска.
Двама мои колеги имат Тесла. Единият си поръча с пълни екстри. Двамата са доста доводлни от колата.
Един съвет. С човек, който най-голямото му постижение е, че е миел чинии незнайно къде е по-добре да не спориш.
1
 
2
 
18
scott до: khao
преди 7 месеца
Няма профилна снимка
а, много скоро. когат ГЪЗАРИТЕ осъзнаят, че вместо продажба на старата тесла и купуване на нова с леко овътряне е НЕВЪЗМОЖНО. Целата афтоиндустрия се крепи на това, че има вторичен параз. Богаташа инвестира 100 хилки, покара, форца, рев и кеф и я пуска на простолюдието за 70. купува си новиа модели очаква същата технологиа. Та, очекваме първите тесли дет ше ги продават на вторичен пазар. Тогава ше се види, че МАСИТЕ не споделят конскиа ентусиазъм да си купат тесла за 30 хилки + смена на батери пак /примерно/. а ше си земат чисто нова, дизелова, тойота корола за без пари. щот е обявена за вредна и е оплюта. ама си им върши перфектна работа. ако не тойотата, то волфа. и *** за теслата. Е, тогава ГЪЗАРИТЕ ше се сепнат поради края на отиграната далавера с алуминиевите коли. и ше почнат ДА ПЛЮЯТ по мушеника мъск. Очаквай включване, скоро.
3
 
1
 
17
khao до: Спящият бик
преди 7 месеца
Няма профилна снимка
и кога ще дойде тоя момент ? я сега си представи че дойде момент в който се намери друг материал за батерии и те вече не са толкова мръсни!
или викаш тия концепции не ги преподават в УНСС , хаха
3
 
3
 
16
преди 7 месеца
Няма профилна снимка
Не е въпросът дали се казва тесла или мотика. Ще дойде моментът, когато конспирацията "електрокар" ще лъсне в цялата си несъстоятелност. Когато осъзнаем всички, колко много са ни излъгали с лъскавото шоу, умишлено премълчавайки мръсната истина за неекологичното производство на батериите и още повече за наложителното им рециклиране. Защото не става дума нито за автомобили-компютри, нито за дизайнерски тенекета, а за МНОО-О-О-ГО батерии!
2
 
4
 
15
преди 7 месеца
Ако имах акции на Tesla щеше вече да съм ги продал при 112% ръст. Такова нещо изобщо не може да се очаква от компания, която не е генерирала и 1$ печалба. Ако някой е пропуснал да го направи все още има време...
2
 
3
 
14
преди 7 месеца
Мрънкалов, направил пари, който е продал. Не съм отричал, че стават за спекулации. Който ги държи, нищо не е направил. Зелков, и златни да са, като инвестиция са нула, щом не печелят.
0
 
2
 
13
mtelman до: Solar Power
преди 7 месеца
Няма профилна снимка
Върджин са публични от октомври.
3
 
9
 
12
преди 7 месеца
Няма профилна снимка
Технологиата на поскъпването на акциите на тесла беше друга.
Тез, дето никога не губат пари, да се свети името им, Голдмън Сакс, НАПРАВИХА ПРОГНОЗА за 800 долоро на акция. След което от 452 скочи на 776 за ЧАСОВЕ!
Какво се слечва? ЕНРОН в най-добриа вид. Шефчетата разпродават акциес, докато обявяват НОВИ ИЗГОДНИ ДОГОВОРИ ЗА КАНАЛИЗАЦИА В АРЖЕНТИНА, карат подчинени е секви скумрии да си купуват от акции, които ше станат 0 долъръ! Закво им е на сакса това? ми те надуха имотниа балон, предизвикаха финансовата криза, надуха койните, сега си играят с теслата. се требва да има един актив-мираж, за който ЗАГУБИЛИТЕ да си казват7 ех, ако бях фърлил пари там.......секи с ъкъл на несварена жаба знае, че това е изкуственосъздаден пласмасовонадут манекен-активът. И е в блесък, само докат кукловода иска това. После спихва за един миг.
Ас, за последно, преди години продадох тесла на 371. и край. Ти, бълък, продавай теслите. ше са 450-500 макс другата сряда. Сакса ше коли ритуално агнецът и ше спичели планини от пари. Да си мислат, че прават нещо полезно за обществото.
4
 
5
 
11
преди 7 месеца
на народа му трябват мечти, зрелища, парамиди и фараони, какво толкова....и това е преди да е излязла на печалба....смятай ако вземе да излезе на плюс и пусне нови модели огнеФъргачки.....
3
 
5
 
10
преди 7 месеца
Биткойн балона ми харесва много повече ако трябва да съм честен...
   1| 2