Методът на Мъск: Учи се от партньори, а след това действай сам

Лидерът на Tesla се опитва да направи компанията все по-малко зависима от доставчици

Методът на Мъск: Учи се от партньори, а след това действай сам

Снимка: Patrick T. Fallon/Bloomberg

Още по темата
Tesla представи нови бързи зарядни станции в Берлин
11.09.2020
Потенциална звезда в индустрията за електромобили предизвиква лидера Tesla
10.09.2020
Tesla изтри за ден повече от общата капитализация на GM и Ford
09.09.2020
Коментари
   1| 2    
1
 
0
 
17
redcretin до: pjc50313869
преди 4 седмици
Няма профилна снимка
Вече има 3 Тесли на фирмения ни паркинг. Ти колко си пипал наживо? Нула.
Колите са пълно дърво като качество, единствената причина да ги имаме е че едната е служебна, а двете са лични на собственика.
0
 
1
 
16
sando1 до: Императорът
преди 4 седмици
Няма профилна снимка
"Това, дето искам да кажа, е: че ако мъск бъде принуден да направи нормален автомобил, то той сигурно ще се разпадне още на десетия километър - разбира се ако изобщо потегли. " Каза анонимен нищонепостигнал диванен специалист, самонарекъл се "Император" :)
5
 
1
 
15
преди 4 седмици
Скрий се!
5
 
2
 
14
преди 4 седмици
Срий се бе,
както СУ-57 под носа на американски радар:

https://www.youtube.com/watch?v=26PE7-jFiO0
1
 
8
 
13
Стоян Петров до: дядя Вова
преди 4 седмици
Няма профилна снимка
Ако обичаш, едно "компетентно" мнение по въпроса : "МОСКВА, 19 сен — РИА Новости, Андрей Коц. Полноразмерный прототип американского истребителя шестого поколения впервые поднялся в небо. Как рассказал журналистам помощник главы ВВС по закупкам, технологиям и логистике Уилл Ропер, машину испытывали в условиях строгой секретности. Никаких подробностей и фотографий с полигона в открытом доступе пока нет. В Пентагоне убеждены: новый самолет оставит всех потенциальных конкурентов далеко позади. Что известно об американской программе "истребителя будущего" — в материале РИА Новости."
PS Може и Императорът да се изкаже, но тогава категорията на мнението клони към "свръхкомпетентно".
3
 
6
 
12
преди 4 седмици
Няма профилна снимка
Мъск е много рядка личност, защото едновременно е мечтател и реалист. И то точно в нужните пропорции, за да успява да реализира неща, които никой друг не е успявал да постигне. Бих казал, че вместо да му завиждат е по-добре хората да се поучат от него. Но не смятам, че това е възможно.
5
 
3
 
11
преди 4 седмици
Няма профилна снимка
метода на мъск... хахаха, журналистчета, сър!
тия метод е на всеки над средното ниво... учиш се от другите и надграждаш... раьбира се за тези които имат акъл да учат... другите... злобеят.
така че ниско интелигентното императорче да спре да пише, ами да прочете и научи нещо от 21ви век, ще е най добре, ама нънци!
1
 
6
 
10
zelka007 до: дядя Вова
преди 4 седмици
само забрави да напишеш че бият и нeгрите ... :))) ... предполагам от бързане , а не от нежелание ... следващият прототип , дето ще лети на 20км височина , на starship е почти готов и ще го закарат скоро (седмица-две) за криотестове , тестове на двигателите и айде да лети . сглобяват вече този дето ще лети пълноценно в ниска околоземна орбита ... как е настроението в роскомикс на рогозин ... ?! някоя нова мултика ще има ли ... ?!

п.с. още не си ми отговорил , защо в новите самолетоносачи на хамериканците има толкова голям аванс оставен в захранването от реакторите ... айде навържи 2+2 де ... :)))
1
 
8
 
9
zelka007 до: Императорът
преди 4 седмици
хехе ... "Теслите са автомобилите, които дават най-много дефекти и най-често се чупят" ... козметични дефекти на първите серии на модел 3 . неща от сорта на скърцане на незакрепени детайли в купето , лошо прилепнали панели , лошо нанесена боя , лошо монтирани уплътнения , и НИТО ЕДИН дефект на задвижването и управлението . барем прочети класацията като ще я коментираш и даваш за пример ... :)))

а дали знае нещо за автомобилите , говори фактът , че големите производители купуват и разглобяват негови коли , за да видят как са направени ... :))) ... и не той прави автомобили с ДВГ , а производители на автомобили с ДВГ се учат от него как да правят електрички ... детайли от пазарът импе ... :))) ... несъществени ... тесла модел Х кърти всичките си конкуренти в нейният клас по пробег , ускорение и комфорт ... :)))

какво рекоха експертите на тойота : тесла води 6 години пред VW и Toyota, когато стане дума за електроника ... :)))
3
 
8
 
8
преди 4 седмици
Няма профилна снимка
Или май някой го е яд, че не купи на 200$ (50 след сплита) и вече една акция да струва $2000 (450 след сплита)?!? Сори пичове, но хейтът ви от 5 години насам с обещания за блаони, пукания и нз още какво остана само в мокрите ви сънища. Със здраве, пък който купил, купил! :) :) :)
   1| 2