IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Как технологиите променят бизнеса, здравеопазването и работните процеси?

Последните технологични иновации – в серията онлайн издания Tech of Tomorrow на Investor.bg на 30 септември, 7 и 14 октомври

12:46 | 23.09.20 г.
Автор - снимка
Създател
Автор - снимка
Редактор
<p>
	<em>Илюстрация: Investor Media Group</em></p>

Илюстрация: Investor Media Group

Как технологиите променят бизнеса, поведението на потребителите и как компаниите могат да ги използват в своя полза - тези и още интересни и важни теми ще са на фокус в новото издание на конференцията Tech of Tomorrow на Investor.bg. Тази година заради пандемията от COVID-19 тя ще се проведе в комбинация от телевизионен и онлайн формат в три издания – на 30 септември, 7 и 14 октомври, и ще се излъчва от телевизионно студио на живо от 14:15 часа на Investor.bg и в социалните мрежи на медията.

В изключително предизвикателната ситуация, в която светът беше поставен заради коронавирус пандемията, за пореден път стана ясно, че технологичните иновации ще стават все по-необходими. За това и всяко от онлайн студиата на Tech of Tomorrow ще обърне внимание на новите технологии във всяка една от трите ключови сфери – бизнесът в различните сектори, здравеопазване и бъдещето на работните процеси.

В онлайн събитията експерти от водещи компании у нас и Европа ще коментират развитието на енергийните технологии, банкирането в реално време и мобилните решения за градовете, свързани с управлението на COVID-19. Дискусиите ще обърнат внимание и на ефектите от навлизането на технологичните гиганти в здравеопазването, ролята на изкуствения интелект, както и на виртуалната и добавена реалност в този сектор.

Tech of Tomorrow ще даде още отговор на въпросите, свързани с оптимизиране на дистанционната работа и как образователните технологични компании могат да бъдат от помощ на пазара на труда.

Сред експертните гости в първото студио на Tech of Tomorrow на 30 септември по темата за иновациите в бизнеса ще се включат Фреди Дарбишър - дигитален продуктов мениджър за нови енергии и нововъзникващи дигитални технологии в Shell Research,инж. Калоян Георгиев, aрхитект IoT решения, Schneider Electric Bulgaria и Цветомир Досков, CEO, Sirma BC. За да проследите интересните дискусии и да получите повече информация за темите и участниците в Tech of Tomorrow, може да се регистриратебезплатно на специалния сайт.

Модератор на първата онлайн дискусия ще бъде главният редактор на Investor.bg и автор и водещ на технологичното предаване UpDate по Bloomberg TV Bulgaria Бойчо Попов.

Oнлайн изданията на Tech of Tomorrow се провеждат с подкрепата на Allterco Robotics, Shell, Schneider Electric Bulgaria, Sirma, eMAG, Telelink Business Services, Atos, Select Asset Management, Industrial Holding Bulgaria

Медийни партньори са Bloomberg TV Bulgaria, Dnes.bg, Money.bg, „Мениджър“, Kaldata.bg,Hicomm.bg, Webcafe.bg, Dev.bg и Tech Tips Media.  

Всяка новина е актив, следете Investor.bg и в Google News Showcase.
Последна актуализация: 21:48 | 13.09.22 г.
Специални проекти виж още

Коментари

Финанси виж още