IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Жилищна сграда JASMIN – луксозен дом на достъпни цени

Непосредствено до обекта е изграден информационен офис, работещ без почивен ден

17:30 | 28.04.17 г.
Автор - снимка
Създател
Жилищна сграда JASMIN – луксозен дом на достъпни цени

Истинско предизвикателство за една строителна компания е да постигне златната среда между високо качество на изпълнение и цена, особено когато се отнася до строителството на жилищни сгради. Точно този баланс е ключът към постигането на мисия, която за повечето строителни компании може би изглежда невъзможна – предлагане на луксозно ниво на достъпни цени.

City Home Park е една от компаниите, които се стремят именно към това и най-новият им проект - жилищна сграда JASMIN в столичния квартал „Надежда“, е пълноценният пример за такъв баланс.

Конструкцията на осеметажната сграда е монолитна, стоманобетонна и скелетоно-безгредова, а за външните и вътрешните стени са използвани керамични тухли “WIENERBERGER”. Предвидена е фасадна система на “BAUMIT” с топлоизолация от експандиран полистирол - EPS 10 см, в комбинация с облицовки от естествен камък, който покрива и общите части. PVC петкамерната дограма, троен стъклопакет, Ка стъклото и централната отоплителна система гарантират максимално високо ниво на енергийна ефективност.

Сградата разполага с двустайни и тристайни апартаменти, гаражи на партерно ниво, мазета в сутерена и асансьори с капацитет до 8 души.

В JASMIN е обърнато специално внимание на сигурността - входната врата на сградата е блиндирана, а достъпът - контролиран.

Наскоро проектът се сдоби с АКТ – 14, като се очаква до края на тази година да получи АКТ – 15 и АКТ – 16.

Високите стандарти на качество са съчетани с комуникативна локация и вътрешен двор с детска площадка. Непосредствено до обекта е изграден информационен офис, работещ без почивен ден, където всеки клиент може да получи консултация с личен банкер от банка „ДСК“ за възможностите за ипотечни кредити и с помощта на експерти да избере най-подходящия вариант.

Всяка новина е актив, следете Investor.bg и в Google News Showcase.

Последна актуализация: 07:21 | 14.09.22 г.
Специални проекти виж още

Коментари

Финанси виж още